Over ons

WE ARE BABYSTEPS

Magazijn/showroom BabySteps

Uniek en exclusief - BabySteps groeit met jouw kindje mee

BabySteps Footwear is in 2012 opgericht en direct met deze webshop gestart. We wilden direct een klantvriendelijke shop en exclusief merk opzetten. Wat begon met een klein assortiment aan leren babyslofjes groeide, mede door de grote vraag die we direct kregen, in snel tempo uit tot een webwinkel met meer tientallen verschillende designs, kleuren en maten babyslofjes. Voor ieder wat wils, van basic tot trendy en zowel modieus als kleurrijk.

We kregen direct een vast klantenbestand van tevreden (meestal) moeders, die naarmate hun baby ouder werd, behoefte kregen aan opvolgmaten voor hun peuter of kleuter. De babycollectie, bestaande uit de maten Extra Small (XS), Small en Medium, breidde zich uit met een dreumes, peuter én kleutercollectie in de maten Large, Extra Large (XL), Extra Extra Large (XXL) en zelfs Extra Extra Extra Large (XXXL)! Ook hebben wij in 2017 het meest verkochte model effen zwart voorzien voor de kids (maat 30 t/m 37) en voor Papa en Mama maat 38 t/m maat 45. Dankzij deze uitbreiding kunnen jonge ouders voor een langere periode bij ons terecht, vanaf dat hun baby ongeveer 3 maanden oud is, tot aan 88 jaar oud.

Meer bekendheid en meer tevreden klanten

 Door de toenemende bekendheid van ons merk, onder andere door positieve verhalen in bekende magazines, en veel mond-tot-mond reclame, zijn de slofjes ook opgevallen in de retail, de baby- en kinderspeciaalzaken. Het aantal verkooppunten in Nederland neemt nog steeds snel toe, waardoor onze klanten ook in of vlakbij hun eigen woonplaats in de winkel de slofjes kunnen bekijken en passen.

Passie en trends

 Met al onze kennis en ervaring zijn we elke dag vol passie bezig met het bijhouden van de laatste trends, het inkopen van de leukste nieuwe modellen en onze klanten informeren over onder de nieuwste fashion. Vol enthousiasme blijven we doorgaan om baby’s, dreumessen, peuters én kleuters te voorzien van de mooiste leren babyslofjes!

Happy Shopping!

Met de hartelijke groeten,
 
 
Team BabySteps 

Alexander
Hester
Evy
Linde
Jim

Stuur je Feedback/Verbeterpunt en we belonen je!