Winterlaarsjes nu ook in grijs en cognac suede!

Winterlaarsjes nu ook in grijs en cognac suede!

In de herfst van 2014 hebben wij de Winter Freeze collectie geïntroduceerd. Dit werd direct een groot succes! Deze collectie bestaat uit warme winterlaarsjes, gevoerd met acrylbont en dus een heerlijk zachte en warme binnenvoering. Ideaal voor koude winterdagen, want omdat de laarsjes hoger zijn houdt het de voetjes goed warm. De laarsjes zijn gemaakt van soepel leer met een mooie aansluitende instapgang. Deze is overigens verstelbaar dankzij de klittenband sluiting aan de zijkant. De laarsjes hebben een mooie pasvorm en dankzij de suède zool heeft het laarsje een nuttige antislip functie.

Deze winterlaarsjes zijn handig en warm voor je kindje als je bijvoorbeeld met de wagen naar buiten gaat om te wandelen, maar ook bijvoorbeeld voor op de fiets. Maar ze zijn niet alleen geschikt voor buiten, ook binnen zijn ze ideaal voor je kleintje. Immers, ook tijdens het spelen kun je in huis koude voetjes krijgen. Ook staan ze natuurlijk helemaal stoer en hip over een leuke skinny jeans, of bijvoorbeeld onder een jurkje en een maillot.

Deze winter hebben we naast de 5 bestaande kleuren, 2 nieuwe kleuren! Namelijk de en grijze suède winterlaarsjes en de cognac suède winterlaarsjes. Ze zijn gemaakt van zeer soepel suède leer en hebben een mooie warme glans. De reguliere slofjes in grijs en cognac suède zijn niet voor niets bestsellers, daarom wilden we dit ook graag als winterlaarsje aanbieden!

De laarsjes zijn verkrijgbaar in de maten small, medium en large voor kindjes vanaf 5 maanden t/m 2 jaar in mooie winterse kleuren. 

Op naar een koude winter met warme voetjes!X
Copyright © 2023 BabySteps B.V. | BabySteps® is een officieel geregistreerd merk.