Nieuw logo BabySteps

Nieuw logo BabySteps

A BIG YOURNEY BEGINS WITH SMALL STEPS

“Wij helpen jou kindje te groeien in alle avonturen die er gaan komen met “onze” kleine babysteps”
 
Babysteps slofjes, een musthave om je kindje goed en veilig te laten spelen in huis en voor warme of juiste koudere voetjes in alle seizoenen het hele jaar door.
 
Wat is nu de betekenis van deze 2 bergen?
 
Logo babysteps
 
De 2 bergen, een grote berg (ouders) en de kleine berg (kindje) zijn ontstaan, de kleine berg een helft van de grote berg want als je de kleine berg naar links schuift, is er geen kleine berg/kindje. De weg die begint onderaan de berg en is een weg die eerst samen wordt bepaald wat ook opvoeden heet (verbinding tussen ouders en kind).
 
Tijdens deze Journey zorgen we ervoor dat je kindje uitgerust is met de beste slofjes die beschermen tegen kou, uitglijden en stoten overal en waar ter wereld. Het meest voor de handliggende voorbeeld van de berg is dat het daar meestal koud is en we daarvoor warme slofjes hebben voor de koude voetjes. Bovenaan de berg verdwijnt de weg, en begint de reis naar zelfstandigheid en volwassenheid. Een open eind vol avontuur. 
 
De weg heeft de vorm van een S welke staat voor Steps.
 
Met wat fantasie kun je er nog veel meer inzien ;)
 
BabySteps is ontstaan in 2012, we houden van leren babyslofjes van de beste kwaliteit en vooral fashionable. Je eist de laatste trends? wij hebben het ... dat mag je van ons verwachten!
 
Voor de grafische industrie is er een huisstijl document aanwezig. 


X
Copyright © 2011-present BSF Company | BabySteps® is een officieel geregistreerd merk.