Formule 1 slofjes

Formule 1 slofjes

Hoe leuk is het om dit in stijl te doen met je zoon of dochter met onze bijpassende slofjes i Race.

Wist je dat we deze slofjes nog helemaal niet zo lang in onze collectie hebben maar omdat wij ook zo genieten van het racen en misschien jullie ook wel willen wij dit nog leuker maken om dit in style te doen met jullie kindje(s). Voordat de slofjes bij ons liggen gaat er nog een heel proces aan vooraf zo hebben we dit slofje zelf ontworpen en deze tekeningen opgestuurd naar de fabriek waar ze eerst een sample maken voor ons, nadat we die hebben goedgekeurd word er eerste een echt slofje gemaakt en zodra we deze binnen hebben en wij zijn tevreden worden er nog veel meer gemaakt.  

Deze slofjes kun je namelijk kopen vanaf maat XS tot en met XXL dat is schoenmaat 16 tot en met 27! En we hebben ze op voorraad dus er kunnen een hele hoop voetjes mee genieten met papa en/of mama van de formule 1. Ook deze slofjes zijn van leer met een flexibele suede zool waardoor je kindje zich met slofjes aan makkelijk kan bewegen maar toch niet uitglijdt door de maximale grip. En weten jullie waarom we deze kleuren hebben gekozen voor dit slofje? Wat dacht van Max Verstappen met geel,  blauw en rood.  

Door de mooie kleur kun je deze leuke slofjes overal bij aan en kan jou kleintje straks misschien wel net zo snel als Max Verstappen rijden.

 

Bestel ze hierX
Copyright © 2011-present BSF Company | BabySteps® is een officieel geregistreerd merk.