Combineren met Fashionable slofjes

Combineren met Fashionable slofjes

Hoe leuk is het om de mooiste slofjes te combineren met de leukste kleding voor je kindje.

De meeste slofjes kun je heel goed combineren met heel veel leuke kleding maar om je hier een beetje bij te helpen zetten we wat leuke combi mogelijkheden tijdens deze blog voor jou op een rijtje.

We maken de leukste slofjes om met de mooiste kleding te combineren, om de look van jou kids helemaal compleet te maken.

Nog heel even (of misschien is het al zover) en dan hebben de scholen weer zomervakantie!

Tijd om te ontspannen en te genieten van het zonnetje terwijl de kinderen lekker buiten spelen en misschien proberen hun eerste losse stapjes te zetten.


Natuurlijk hebben wij leuke slofjes welke helemaal bij dit thema passen denk bijvoorbeeld aan de het i-sail slofjes welke erg leuk zijn door de vele kleuren en daardoor makkelijk te combineren met onder andere deze kleding stylen.

 

babyslofjes i-sail combineren met kleding

 Shop de babyslofjes i-sail hier

 

Hou je liever van wat meer neutraal dan past het slofje plain blue helemaal bij jou, dit mooie slofje is donker blauw van kleur en past daardoor in de gehele gaderobe van je kind. Natuurlijk is dit slofje ook volledig van leer zoals onze andere slofjes waardoor de pasform super fijn is voor je kindje en het slofje goed blijft zitten waardoor ze veilig kunnen (leren) lopen.

Babyslofjes plain blue combineren

Shop de babyslofjes plain blue hierX
Copyright © 2011-present BSF Company | BabySteps® is een officieel geregistreerd merk.