102 producten

Collectie: Babyslofjes

Jouw one-stop-bestemming voor de meest schattige en comfortabele babyslofjes die je ooit zult vinden! Filter handig, snel en exact waaraan de nieuwe slofjes moeten voldoen.

Zijn schoentjes nog te vroeg?

Shop hier de leukste babyslofjes! We kennen het allemaal wel: een baby’tje dat graag met zijn voetjes trappelt. Heerlijk om te zien, maar die sokjes aanhouden is een drama. Onze leuke, betaalbare slofjes zijn dan echt DE oplossing. Deze krijgt je kleintje namelijk niet uitgetrappeld, in tegenstelling tot veel andere schoentjes en slofjes. De babyslofjes zijn ideaal voor de kruipfase en voor de eerste stapjes van jouw baby omdat ze ook bescherming geven aan kleine voetjes tijdens het spelen.

Kinderen die leren lopen, kunnen het beste op blote voeten lopen. Helaas wonen wij in een koud kikkerlandje en is dit niet altijd even comfortabel, daarom zijn onze slofjes een ideaal. Doordat de zooltjes gemaakt zijn van suede, voelt je kindje geen belemmering van een harde of stevigere zool. Op deze manier kan hij of zij zijn of haar voetje goed leren ontwikkelen en doordat suede opgeruwd is, zal je kindje ook niet snel uitglijden. En mocht de suède zijn grip verliezen, kan je deze eenvoudig met een schuurpapiertje terug brengen.

Lees hier meer onderhoudstips om nog langer plezier te hebben van je slofjes. Dat is natuurlijk fijn voor de dreumes, maar ook grotere kinderen zoals peuters en zelfs kleuters zijn blij met deze slofjes aan hun voeten. Lekker vrij bewegen tijdens het spelen, gewoon op de bank kunnen kruipen terwijl je lekker warme voetjes hebt en dan ook nog een leuk, lief of stoer design om je look helemaal compleet te maken. Bijkomend voordeel is dat de ‘puberige’ peuter, ze niet uittrekt, dat komt omdat ze het fijn vinden om ze te dragen en door het toepassen van onzichtbare elastiek rondom het instapgedeelte, wordt er altijd een goede pasvorm verkregen. Leer is soepel en makkelijk schoon te houden en heeft de eigenschap dat het comfortabel is en daarom het hele jaar door te gebruiken zijn.

De slofjes zijn er in wel 7 maten en veel verschillende kleuren en designs. Meer dan 100! Zo hebben we babyslofjes, winterslofjes, winterlaarsjes en mocassins. Er zit vast iets bij om de outfit van je kleintje compleet te maken. Deze indoor slofjes zijn geschikt voor binnenshuis maar worden ook veel gebruikt op het kinderdagverblijf. Doordat ze zo soepel en plat zijn, passen ze ook makkelijk in de verzorgingstas, logeertas of handtas en kunnen dus ook snel tevoorschijn getoverd worden als je kindje bij opa en oma op en af de banken wil klimmen. Het grote verschil met andere slofjes is de pasvorm, gemaakt uit een patroon die al vanaf 1998 wordt gebruikt en je kindje hiermee dus veilig kan leren lopen, rennen en ravotten, zonder dat de slofjes hierin een belemmering vormen.

We kunnen het leuk vertellen, lees daarom alle reviews van onze klanten die we in de afgelopen jaren hebben gekregen. Je hebt bij ons 100 dagen bedenktijd, dus op je gemak passen en bekijken of het wat voor je baby is. Wij verzenden de slofjes binnen 24 uur wereldwijd! Twijfel je over de maat van je kindje? dat snappen we heel goed, voetjes zijn moeilijk te meten en je zit er al gauw een halve centimeter naast, toch hebben we weinig retouren en is de maattabel goed te gebruiken. We verkopen al babyslofjes sinds 2012 en kunnen goed inschatten welke maat je moet hebben, bij twijfel, bel of mail gerust, we reageren heel snel. Regelmatig komen er nieuwe modellen bij, volg ons op facebook of instagram en mis niks.